Jos olet kiinnostunut lähtemään opastetulle kierrokselle maastoon tutustumaan Salpalinjaan, ota yhteyttä sähköpostilla  salpalinjan.oppaat@gmail.com ja kerro toiveesi, milloin haluat opastusta, millaisella ryhmällä olette tulossa ja mikä alue kiinnostaa. Vinkkejä paikoista löydät sivuilta Suositeltavat kohteet ja Retkiehdotuksia. Näille sivuille lisätään uusia kohteita toiminnan edetessä. Oppaiden henkilökohtaiset esittelyt ja osaamisalueet löytyvät kohdasta Yhdistys – Jäsenet.

Sähköpostiin vastaava välittää toiveenne kyseisellä alueella toimivalle oppaalle. Opas sopii teidän kanssanne tarkemmin opastuksen yksityiskohdista, kokoontumispaikasta, varusteista ym.  sekä lähettää teille tarjouksen opastuksen hinnasta. Lähtöhinta on 70 euroa/tunti, joka sisältää opastuksen 10 hengen ryhmälle. Ryhmäkoko on pieni, koska korsut ovat ahtaita ja tällä varmistetaan, että kaikki ryhmän jäsenet pääsevät näkemään ja kuulemaan opastuksen. Opastuksen kokonaishinta muodostuu tapauskohtaisesti ryhmän koon, retken keston ja kohteiden mukaan, joten aina kannattaa pyytää tarjous.

Otathan yhteyttä hyvissä ajoin, mielellään 14 vuorokautta ennen opastusta, jotta ehdimme järjestää teille oppaan toiveidenne mukaisesti. Useat meistä tekevät opastusta työn ohella, joten emme välttämättä ole aina käytettävissä.

Koska kohteet sijaisevat pääosin maastossa, esteettömiä kohteita on vain muutama. Mahdollisista liikkumisrajoitteista on syytä ilmoittaa tilauksen yhteydessä.

Huom. Ennen maastoon lähtöä muistakaa tarkistaa tapaturmavakuutuksenne voimassaolo, opastukseen ei sisälly osanottajien vakuutusta!

Jatkossa yhteistyökumppaneiden kautta on mahdollista tilata ruokailu- ja majoituspalveluita.